Kohti lukuvuoden alkua

Viikko alussa palautimme vuokra-auton. Lyhyeen loppui autoilu, mutta nyt ajellaan jo uusilla pyörillä. Athens on oikein pyöräilijän paratiisi ainakin maisemien suhteen. Kyllä pyöräilyreititkin ovat kohtalaiset. 

Lotta ja Petja läpäisivät kielitestit loistavasti! Molemmat menestyivät keskitasoa paremmin, joten ylimääräisten enkun tuntien ottaminen onkin sitten lähes vapaaehtoista. Molemmat olivat siihen kuitenkin suostuvaisia. Lotta pääsee siten tutustumaan myös high schooliin. English as a second language -tunnit ovat aina päivän päätteeksi siellä. 

Lotan tulevat koulukaverit Emma ja Alia(?) kävivät tiistaina opastamassa meitä koulun aloituksessa. Emmanuelin tytöt ovat Lotan kanssa samassa koulussa ja samalla luokalla. Kaupungin koulutoimen sivuilta löytyvät ostoslistat, joiden mukaan koulutarvikkeet ostetaan. Keltaiset vihkot kieliin, sinisiä matematiikkaan sekä 10 muuta vihkoa, kansiota, välilehteä yms. Kyllä on taas sanavarasto lisääntynyt kun on listoja tavattu! 

Tänään oli vuorossa pankkitilin avaaminen. Pankkivirkailija esitteli kaikki alueen vaellusreitit, ravintolat ja kertoili, miten kaupunki ensi viikolla muuttuu, kun opiskelijat saapuvat kaupunkiin. Ensi viikonloppu on merkittävä, sillä kaupunki täyttyy opiskelijoista. Väkiluku tuplaantuu! Tunnin ”keskustelun” jälkeen meillä oli uusi pankkitili!! Enpä muista milloin Suomessa olisi ollut yhtä miellyttävää asioida pankissa, vaikka aika monta paperia piti allekirjoittaa. Nyt kun vaan keksisi mistä niitä dollareita saa! 

Huomenna Lotta tapaa luokkakaverit ja opettajan. Aamulla on tunnin tutustuminen ja illalla tanssit! Toivottavasti pääsemme mukaan, sillä Lotalla on ollut kuumetta eilisestä lähtien! 

Tällä viikolla olen päässyt jo hoitamaan työasioita, lähinnä kotikonttorista käsin. Melkein joka päivälle on ollut myös tutustumista ja tapaamisia, huomenna vuorossa tiedekunnan dekaani! 

Iltatee kiehuu jo kaasulla…

Mainokset

One thought on “Kohti lukuvuoden alkua

  1. Welcome to the United States! I look forward to reading about your adventures and seeing your pictures. I’m happy you found such a nice community to spend your time. I look forward to seeing you and your family soon. Hugs, Janet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s