Tutustumista, orientaatiota ja uusia ystäviä

Lukuvuoden alku näkyy jo kampuksella sekä koko kaupungin menossa. Ulkouimalakin suljettiin kesken kuumimman helteen (eikä päästy kaikki Lotan kuumeen vuoksi viikonloppuna enää edes uimaan), Bobcats treenaa jo stadionilla ja lippuluukut on avattu syksyn peleihin. Ehdittiin saada omamme lokakuulle! 

Alkuviikosta käytiin molemmilla kouluilla avoimien ovien päivissä. Tavattiin opettajat ja tulevat luokkatoverit. Tänään sitten alkoi itse koulu. Eipä ole yhtä niin jännitävää päivää tainut ihan äsken olla, mutta hyvin selvisimme, myös kotitehtävistä! Bussi vie ja tuo, joten kävelymatka jää varsin kohtuulliseksi. Koulun ruokalistaa mainostetaan terveellisen ruuan lähteeksi: tänään oli ollut  ranskalaisia ja hampurilaisia! Saa nähdä joudutaanko ottamaan lunch packit aktiiviseen käyttöön. Onneksi on tuo taloudenhoitaja omasta takaa. 

Tiedekunnan uusille työntekijöille järjestetyssä orientaatiossa opin uutta: Ohio University kouluttaa osana kasvatustieteen tiedekuntaa myös Soccer valmentajia omana ohjelmanaan. Koulutukseen valitaan 65 opiskelijaa ja ymmärtääkseni hakijoita riittämiin! Muiden lajien valmentajiksi aikovat opiskelevat sitten omassa ohjelmassaan tähtäimenä kansainvälinen valmennustyö- Master of coaching! 

Pian on taas päivän päätös: kahden paikallislehden lukeminen – Athens news ja Karjalainen! Erittäin rentouttavia ja (siten)unettavia molemmat!
   
  

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s