Lähimatkailua

Rentouttava ja lämmin viikonloppu on taas kääntymässä uuteen työ- ja kouluviikkoon. Lotta lähti jo bussiin 7.20 ja Petja heräilee ehtiäkseen bussiin 8.20.  
Viikonloppuna jatkoimme tutustumista Athensin lähiympäristöön. Lauantaiaamun hölkkä vei Ridges metsiin lenkkipoluille. Yliopiston terveytieteiden tiedekunta on rakentanut lähimetsään kuntopolut, jotka kulkevat Athesin historian kannalta merkittävissä paikoissa. Polut ohittavat mm. Kansalaissodassa mukana olleiden (mielenterveyspotilaiden) hautausmaan. Lisäksi reitit kulkevat varsin vehreän kasvillisuuden läpi vanhalla sairaala-alueella. Matkalla törmää usein eläimiin, tällä kertaa kilpikonnaan!

Koko Athensin alue on uskomattoman vehreää ja harvaan asuttua. Lauantaina iltapäivällä ajoimme Jacksoniin. Matkan ( noin 50 km) varrella ei ollut mitään eikä itse Jacksonkaan kutsunut toista kertaa käymään, mutta matkalla oli mukavia maisemia. Muistoksi jäi hyvä kokemus smoked pulled pork -aterioista in Rowdy’s smokehouse!

Sunnuntaina matka suuntasi kansallispuistoon, Lake Hopeen! Noin puolen tunnin ajomatkan päässä on suuri retkeilyalue monine telttailu-ja vaellusmahdollisuuksineen. Me keskityimme nyt 30 asteen helteessä uintiin ja kauniiden perhosten valokuvaamiseen! Ehkä syksymmällä löydämme jonkin reitin käveltäväksi! Rannalla tapasimme perheen Israelista ja saimme hyviä vinkkejä taas tulevien viikonloppujen matkailuun. Ainakin heidän kertomusten mukaan Amissi- kylät ovat vierailun arvoisia. 
 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s