Lukuvuosi käynnistyi ja kesä vaan jatkuu

Opiskelijajärjestöt esittäytyvätIMG_1310

Viime viikko oli ensimmäinen viikko, jolloin Ohion yliopiston opiskelijoilla alkoivat opinnot. Kurssit käynnistyivät maanantaina ja kampus täyttyi edestakaisin vaeltavista opiskelijajoukoista. Uusia opiskelijoita varten oli kylttejä ja tuutoreita pitkin kampusta- Ohio tutor  t-paitoja vilahteli pitkin viikkoa.

Ohion yliopisto jatkaa kasvuaan. Tämä syksy oli historiallinen siinä mielessä, että ensimmäistä kertaa yli 4200 uutta opiskelijaa aloitti opintonsa pääkampuksella. Kasvua viime vuodesta on noin 4%. Yliopiston presidentti oli avajaisissa tyytyväinen yliopiston suosioon ja menestykseen valtakunnallisesti, mutta totesi, että suurta kasvun varaa ei ole. Yliopisto alkaa olla täynnä ja vaikka koko ajan uusia rakennuksia rakennetaan, yliopisto ei voi laajeta enää kovin paljon. Fyysisestikin  kaupungin rajat tulevat vastaan.

Opiskelijajärjestötoiminta on aktiivista. Joka päivä eri yhdistykset ja järjestöt esittäytyivät uusille ja vanhoille opiskelijoille Baker -centerin edustalla. Kiinnostavin hetki oli keskiviikon lounastauolla puhallinorkesterin esitys, jossa torvet (ja muutamat rumpukapulat) saivat kyytiä soittajien jammaillessa innokkaasti esityksen aikana. Tosi upeita suorituksia!

Samalla kun opiskelijat aloittavat opintojaan, dekaanien vuosittainen arviointi julkaistiin tiistaina. Jokaisen tiedekunnan (yhteensä 8 tiedekuntaa) dekaanin työstä, vuorovaikutustaidoista, tutkimuksesta ja johtajuudesta oli tehty kysely oman tiedekunnan henkilökunnalle. Tulokset julkaistiin paikallislehdessä Athens News. Kasvatustieteen tiedekunnalla menee ihan hyvin tässä suhteessa, Art Sciencessa hieman huonommin!

Aquatic center avattiin remontin jälkeen myös maanantaina. Kävimme uimassa, mukava paikka muuten, mutta ei saunaa!! Lisäksi saimme kieltolause harjoittelua: seinällä oli ohjeita hallissa käyttäytymiseen -suurimmaksi osaksi listausta siitä, mitä ei saa tehdä!

Tänään kauniissa säässä (+30 astetta) oli kansainvälisten opiskelijoiden picnic talomme takana olevassa puistossa. Picnicille odotettiin noin 120 opiskelijaa, mutta mukana olikin reilut 200 kaupunkiin saapunutta tutkinto-opiskelijaa. Suurin osa heistä saapuu Aasian ja Afrikan maista.

Tähän viikkoon mahtui myös yhdet syntymäpäiväbileet Nelsonvillessä sekä Ismon uuden englanninkielen kurssin startti! Pian on meillä kielitaitoinen housekeeper!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s