Unelmien täyttymistä

Tämän viikonlopun matka suuntautui pohjoiseen, Clevelandin kautta Niagaran putouksille. Perjantaina illan aikana ajoimme ensimmäisen etapin noin neljä tuntia ja 300 mailia. Ohion itäreuna on harvaanasuttua metsä- ja peltomaisemaa – ja pellot eivät ole mitään pikkutilkkuja! Liikenne oli vilkasta, koska oli alkamassa labor day -viikonloppu, kolmen päivän vapaa!

Hyvin nukutun yön jälkeen (Clevelandin Hampton Inn downtown) suuntasimme aamukävelyllä katsastamaan NBA:n kakkosjoukkueen Cleveland Cavaliersin kotiareenan. Areena sijaitsi mukavasti kävelymatkan päässä hotellista. Areenan vieressä oli myös baseball stadion. Hiljaista oli lauantai-aamuna, mutta fanikauppa oli onneksi auki. Petjan unelmat tältä matkalta täyttyivät kun kaupasta lähti mukaan pari suosikkipelaajien nimillä varustettua t- paitaa!
Aamukävelyn jälkeen matka jatkui kohti Niagaran putouksia, Erie järven rantatietä pitkin. Matka eteni hitaasti kun valitsimme rantatien tai paremminkin navigaattori valitsi. No, maisemat olivat kauniit ja Dunkirkissa saimme lounastaa erittäin hyvässä kreikkalaisessa ravintolassa. Kyllä maistui pitaleipä ja fetajuusto hyvälle! Ravintolan kreikkalainen isäntä tuli vielä jututtamaan meitä laskun maksun yhteydessä – päiviteltiin yhdessä Kreikan heikkoa taloutta!

Dunkirkistä matka jatkui Buffalon kautta Niagara Falls cityyn. Tietullit sotkivat ajoreittiä ja jouduimme hieman pyörimään Buffalossa ympyrää, mutta lopulta päämäärä häämötti. Tosin moni muukin oli ajatellut tulla katsomaan putouksia juuri samaan aikaan meidän kanssa! Jonotimme noin puoli tuntia kaupungin laidalle, että pääsimme ajamaan hotelliin. Väsyttävä matka, Clevelandista noin 200 mailia ja kuusi tuntia!

Jaksoimme kuitenkin käydä pienellä kävelyllä vielä illalla. Luna Island kävelyreitin varrelta näkyivät American fallsit. Saarelle vieviltä silloilta näki myös mukavasti maisemia. Vielä klo 19.30 joka paikassa oli kamalat jonot ja tungosta! Väsymys alkoi painaa ja Tony’ Roomin iltapalan ja uima-altaan kautta nukkumaan!

Sunnuntaina luovutimme hotellin ja pakkasimme auton valmiiksi. Kävelyretki suuntautui nyt kohti Rainbow -siltaa ja näköala paikkoja. Laivaristeily jäi tekemättä valtavien jonojen vuoksi. Koko päivä olisi mennyt jonossa seisoessa! Sen sijaan kävelimme alueen läpi ja suuntasimme uudestaan vielä Luna saarelle ihailemaan Horseshoes -putouksia. Kova helle verotti myös voimia, joten parin tunnin kävelyn jälkeen olimme valmiit kotimatkalle. Maid of mist jäi kokematta, mutta yksi haaveista, päästä näkemään Niagaran putoukset, on nyt toteutunut! Upea paikka, ei se ihme, että noin 10 miljoonaa ihmistä vuosittain vierailee putouksilla.


Kotimatka oli taas pitkä ja siksi yövyimme, uimme, kuntoilimme Akronissa. Onneksi oli maanantai vielä aikaa ajella Ohiota kohti! Matka taittui mukavasti Columbuksen kautta ja Lottakin pääsi lopulta shoppailemaan. Pysähdyspaikaksi osui 150 liikkeen ostoskeskus, joita ei Athensissa juuri ole! This is heaven, sanoi Lotta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s