sarskansivut

Bobcats ja kilpailukausi alkaa

Mainokset

Ohio Bobcats on Ohion yliopiston ja koko Athensin kaupungin (urheilu)elämän sydän. Yliopistoliikuntaan ja kansallisen tason kilpaurheiluun keskittyvä urheiluseura näkyy,  kuuluu ja liikuttaa täällä joka päivä. Bobcats ei voi jäädä keneltäkään huomaatta edes ruokakaupassa! Opiskelijat pukeutuvat Bobcats vaatteisiin ja t-paitoja, yöasuja, sukkia, bikineitä ym. myydään joka paikassa. Uusia opiskelijoita kutsutaan ”new Bobcats” ja koululaiset ovat ”future Bobcats”! Osastoni tervetuliaslahja sisälsi kassillisen erilaista Bobcats-kamaa!

Bobcatseissa voi harjoittaa 15 eri lajia yksilölajeista joukkueurheiluun. Stadioneita on 8 ja golf -kenttä kampuksen laidalla. Lisäksi kolme suurta monitoimihallia sisäurheiluun. Lajista riippuen palkattua henkilökuntaa on 3-15/laji. Maskottina Rufus (ks. kuva). Tunnusväri vihreä ja valkoinen!

Monet sisälajit aloittavat vasta loka- marraskuussa ja täten koripallon seuranta Convocation centerissä jää matkamme loppusuoralle. Jalkapallon ja lentopallon kausi on juuri alkamassa ja tällä viikolla olemme saaneet seurata ensimmäisiin kotipeleihin valmistautumista. Lentopallopeleihin tuli Petjan koulun kautta A4 liuska vapaalippuja ja opiskelijoita houkeltiin peleihin hodarin voimalla.

Jalkapalloa pelataan tänään klo 19. Harjoittelua on jatkunut noin kolme viikkoa. Puhallinorkesteri (varmaan noin 100 soittajaa) on harjoittelut pienissä porukoissa pitkin kampusta ja eilen saimme stadionilla seurata koko porukan yhteisharjoittelua jammailujen kera. Ihan jo soiton takia kannattaisi peliä mennä katsomaan. Oheisohjelma taitaa olla vähintääkin yhtä tärkeää kuin itse pelaaminen. Jo eilen pystytettiin telttoja, liukumäkiä ja puistoravintoloita jne. läheisille nurmialueille. Ensimmäiseen kotipeliin opiskelijat pääsevät ilmaiseksi, muuten liput ovat opiskelijoille 5 dollaria ja muille 25-40 dollaria.

Tähän Bobcats familyyn kuuluu siis ihan kaikki ja Bobcats on mukana kaikkialla! Meille stadion aukeaa lokuussa, liput jo ostettu. Tänään seuraillaan vesisateessa pelattavaa peliä koti-ikkunasta – stadion näkyy suoraan olohuoneeseen! Joulukuussa ehkä muutama Bobcats rantautuu Suomeenkin -liput ostettu!

Mainokset

Mainokset