sarskansivut

Viikon highlightit

Mainokset

Työviikko alkaa olla sunnuntain lepoa vaille taputeltu. Kuusipäiväinen ja varsin hektinen viikko on takana. Tällä viikolla ei pitänyt olla juuri mitään,mutta aika mukavia juttuja osui kuitenkin matkalle.

1. Lainattiin kirjoja Lotan kouluprojektiin ja Petja löysi mieluisan iltalukemisen. Saimme uusina asiakkaina kirjastokortin ja olemme koeajalla. Koeajalla saa lainata viisi kirjaa ja kun ne palauttaa ehjänä takaisin saa oikeuden lainata rajattomasti. Viidellä kirjalla mennään siis kaksi viikkoa!

2. Lotalla kokeiden palautuksia ja hyviä tuloksia. Ensimmäinen jaksoarviontikin tuli ja lähes pelkkää A+! Petjalla ekat kokeet ja kiitettäviä tuli sieltäkin! Eikä jäänyt Ismo huonommaksi, psykan tentti 4/5.

3.  Ostettiin amerikkalainen jalkapallo! Heittoharjoituksia ja perehtymistä lajin saloihin tehty takapihan puistossa! Kyllä olisi hanskat paikallaan ja ehkä ne kaikki muutkin varusteet!

4. Petjan koulun International food fair pidettiin viikon päätteeksi perjantaina. Eri maiden ruokia oli tarjolla yli 70! Meidän makaronilaatikko kävi kaupaksi myös hyvin, mutta kyllä aasialaiset ruuat olivat meidän makuun! Ja persialainen limetorttu, oh my..!

5. Petjalla koulukuvaus perjantaina ja Lotan kuvat tulivat katsottavaksi! Voi kun Suomessakin otettaisiin seisomakuvia!

6. Appalakkian luonnontieteen ja matematiikan opettajien vuosittainen symposium pidettiin tänä vuonna Athensissa ja minulla oli ilo alustaa aiheesta ”STEM education in Finland”!

7. post script: Paavin vierailu Amerikassa oli jopa historiallinen, sillä tiedossa vain 6 Paavin vierailua Yhdysvaltoihin.  Koko viikon saimme seurata vierailua uutisten kautta. Jopa presidentin vaalikampaja hiljeni viikoksi.

Mainokset

Mainokset