sarskansivut

Lukuvuosi on päättynyt – Happy Holidays!

Mainokset

Ohion yliopiston syyslukukausi 2015 on päättynyt tänään lauantaina. Suurin osa opiskelijoista riensi joululomalle jo eilen perjantaina, mutta valmistuvat opiskelijat juhlivat vielä tänään.

Valmistujaisjuhlallisuudet pidettiin Convocation areenalla, jonne oli saapunut valmistuvat opiskelijat perheineen. Syksyn Graduation commencement on suppeampi sillä suurin osa valmistuu keväällä, jolloin järjestetään tutkintotilaisuuksia kaksi, huhtikuussa ja toukokuussa. Nyt valmistuneita oli 800 kun keväällä todistuksen saa noin 4000 opiskelijaa!

Yliopiston rehtori Dr. McDavis toivotti opiskelijoille menestyksekästä tulevaisuutta koko yliopiston johdon saattelemana.

Tutkinnot jaettiin kaikille kolmelle tutkintotasolle: undergradute, gradute ja doctoral degree. Osallistujilla on perinteikkäät asut – hattu ja musta viitta –  ja jokainen sai hakea todistuksensa vuorollaan rehtorilta.

Juhlan jälkeen jokainen juhli tavallaan ja kaupunki hiljeni juhlijoiden lähdettyä kaupungista.

Lisää yliopistossa opiskelusta lue: http://blogs.uef.fi/on-the-move/

Peruskoulussa työ jatkuu vielä ensi viikon ja viimeinen koulupäivä on 18.12.Suomalaisille tuttua joulujuhlaa ei ole, omissa luokissa lukukauden päätöstä juhlitaan perjantaina pienillä nyyttikesteillä, videoilla tms. Syyslukukauden arvioinnit tulevat koteihin tammikuun puolessa välissä.

Sää suosi juhlijoita tänään. On joulukuun 12. päivä ja lämmintä oli 22 astetta! Erittäin poikkeuksellista näillä leveysasteilla.

Ja huomenna juhlitaan Lotan syntymäpäiviä, jos sankari paranee kuumetaudistaan.

 

 

 

 

Mainokset

Mainokset